Mechanix Wear The Tool That Fits Like A Glove

The Original is de meest all-round handschoen van Mechanix. Geschikt voor allerlei toepassingen. Online geleverd door Gereedschapland.nl

Grippaz wegwerp Nitril handschoenen

Als je eenmaal Grippaz hebt geprobeerd, ga je nooit meer terug naar gewone wegwerp nitril- of latexhandschoenen!

Tool Com heeft een nieuw high-tech nitril handschoenassortiment uit de Grippaz-serie in de webshop Gereedschapland.nl geïntroduceerd en is ervan overtuigd dat als je deze handschoenen hebt geprobeerd, je nooit meer terug zult gaan naar gewone nitril- of latexhandschoenen voor eenmalig gebruik.

Grippaz-handschoenen hebben alles te maken met grip en zijn voorzien van een uniek ‘visschub’-patroon op zowel interne als externe oppervlakken. Dit zorgt voor een hele directe en effectieve grip. Het patroon van de vis-schubben behoudt zijn vorm (en grip) wanneer uitgerekt.

Deze latexvrije handschoenen zijn ontworpen voor maximale vingergevoeligheid; eenmaal gedragen gedurende een paar minuten warmen ze zich op en vormen ze zich naar je hand, en voelen ze als een tweede huid. Ze zijn drie keer dikker dan standaard nitrilhandschoenen, wat zorgt voor een verhoogde perforatie- en scheurbestendigheid en een geweldige bescherming tegen olie en chemicaliën.
Grippaz gebruikt een speciaal samengestelde nitrilverbinding die een ongeëvenaarde grip biedt bij het hanteren van vet, olie, reinigingsmiddelen, oplosmiddelen en water.

GRIPPAZ Handschoenen

Het gebruik van Gripazz is een goede investering, omdat een paar handschoenen steeds opnieuw kunnen worden gedragen. Reinig ze eenvoudig met een reinigingsmiddel voor de werkplaats en hun chemische weerstand zorgt ervoor dat ze zo goed als nieuw blijven.

Grippaz-handschoenen zijn volledig siliconenvrij en vervaardigd in een siliconenvrije fabriek – de enige handschoenen die u in de werkplaats nodig hebt. Wilt u een touchscreen op uw telefoon of diagnostische apparatuur gebruiken? Geen probleem met touchscreen-vriendelijke Grippaz-handschoenen.

Nu online verkrijgbaar bij gereedschapland.nl in handige dozen van 50 stuks:
artikelnummers 37300 – Medium; 37301 – Large en 37302 – XLarge.

 

Toya gereedschappen: vele sterke merken onder één dak

Tool Com bv heeft met het Poolse TOYA S.A een nieuwe partner in professioneel gereedschap

TOYA profesioneel gereedschapHet is inmiddels 10 jaar geleden dat Polen deel werd van de Europese Unie. Juist in de tijd dat Tool Com ontstaan is. Polen wordt zich langzamerhand bewuster van zijn verbeterde positie in Europa en biedt de Nederlandse markt veel nieuwe mogelijkheden. Tool Com is van huis uit leverancier van Automotive producten maar door het online aanbieden van haar assortiment is de afzetmarkt uitgebreid naar de industrie en bouwsector. In deze ontwikkeling past de samenwerking met TOYA die een ruime keuze heeft in merken en producten uit verschillende sectoren. De specialisatie van Tool Com blijft gericht op speciale gereedschappen in de automotive branche.

TOYA S.A is een internationale leverancier van handgereedschappen en powertools. Met een duidelijke bedrijfsstrategie biedt Toya garantie voor winstgevendheid en ontwikkeling van de onderneming op een economisch verantwoorde manier. De werkwijze zorgt ervoor dat er voortdurend innovatieve producten op de markt komen, nieuwe markten worden aangeboord, en er steeds ontwikkeling blijft in hun strategie.

TOYA producten zijn synoniem met de hoogste kwaliteit professioneel gereedschap en unieke en individuele service voor de meest veeleisende klanten en de gebruikers.

Het bedrijf bestaat sinds 20 jaar en heeft haar oorsprong in Polen. Inmiddels is Toya een wereldwijd opererende onderneming, met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen en vertegenwoordigingen in Europa en Azië.

De aandelen van TOYA zijn in het bezit van enkele Poolse investeerders, die de unieke merken en ontwikkeling van het bedrijf garanderen.

De mogelijkheid om sterke merken te creëren zoals YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, Vorel, LUND EN TOYA is een belangrijke factor die TOYA onderscheidt van haar concurrenten. Meer dan 1.500 klanten zijn de merken inmiddels trouw en dit is het gevolg van de hoge kwaliteit, de goede service en garantie en de gekozen strategie.

TOYA groep heeft een professioneel logistiek netwerk, met inbegrip van moderne distributiecentra, verdeelpunten en hoge opslagcapaciteit in de magazijnen met meer dan 40 000 palletplaatsen. De efficiënte opslag en levering van goederen stelt de wereldwijde klantengroep in staat snel en flexibel zaken te doen.

Al twee decennia lang ligt de focus van het bedrijf op dynamische ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologieën, en dit garandeert ieder jaar weer goede cijfers voor zowel Toya als ook haar zakenpartners.

TOYA is uit op samenwerking voor de lange termijn en wil voldoen aan de behoeften van de klanten om samen succesvol te zijn naar de eindgebruiker.

TOYA biedt:

  • Goede prijs en kwaliteit verhouding in concurrerende producten.
  • Flexibele en duidelijke klantenservice.
  • Snelheid van levering en goede beschikbaarheid van de goederen.
  • Innovatie en continue op de markt brengen van nieuwe producten.

Veel sterke merken onder één dak:


Yato gereedschappen