Partners van Tool Com

Kwaliteit valt en staat bij de selectie van betrouwbare partners. Met de hoge kwaliteitsstandaard die onze partners hebben, wordt een langdurig kwaliteitsniveau gerealiseerd en behouden.

Langdurige relaties
Tool Com werkt nauw samen met een groep fabrikanten, importeurs, groothandelsbedrijven in verschillende sectoren.  Daarnaast hebben wij langdurige relaties met partners in eCommerce, Online marketing en Internet beveiliging.

Altijd zijn wij op zoek naar geschikte partners om de krachten mee te bundelen en ons assortiment mee te verbreden en te verrijken.

Complete online aanbieder
Tool Com hecht grote waarde aan lange termijn relaties en heeft reeds unieke importeurschappen zoals van BGS Technics, FZA Boor- & Machineklemmen, Gunson, Laser Tools, Matador Werkzeuge, Mechanix Wear, Flaig Precisie,  Power Tec.  Maar ook officiële dealerschappen van Kraftwerk,  CTek, Compac, Omega, Kança bankschroeven, en vele andere productenlijnen van ToolSpecial.com.

Wij streven ernaar een complete aanbieder te zijn in sector waarin wij actief zijn.  Daarnaast zijn we voor onze aanbiedingen continue opzoek naar de beste deals.

Tool Com behoort met Gereedschapland.nl tot de top in internetaanbieders van de Benelux en verzend dagelijks zelf maar ook via dropshipment vele bestellingen.

Tool Com biedt een uniek verkoop- en promotiekanaal in een specifiek gereedschap en equipementsegment richting de professional en veeleisende doe-het-zelver.

Mocht u graag leverancier en partner worden van Tool Com, stuur dan een email naar info@toolcom.nl.com t.a.v.  Inkoop