Online verkoop als visie en een tevreden klant onze missie

Online verkoop als visie en een tevreden klant onze missie. Heel kort door de bocht komt het hier neer.

Een juiste prijs, goed gereedschap een prima service.
Een klantgerichte visie is de basis voor alle diensten en activiteiten van Tool Com. Wij kennen geen moeilijke concepten. Samenwerking, vakkennis, gemak en het juiste aanbod voor een goede prijs en marge vormen de uitgangspunten in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Het onderhouden van een prettige en duurzame manier van partnerschap met onze relaties -zowel klanten als leveranciers – is een belangrijk uitgangspunt om onze doelstellingen te verwezenlijken.

Het doel is om voor de lange termijn een gevestigde naam in de markt te behouden en deze naam door een gemiddelde groei en een gezonde winst te blijven waarborgen.

Online verkoop
Online verkoop is voor ons een belangrijk  verkoopinstrument. Reeds in 2007 zijn wij hiermee van start gegaan.  Sindsdien zijn wij continue bezig al onze online en offline kanalen te integreren en te evolueren naar een klantgeoriënteerde benadering. Sociale media zoals Facebook,  Google +, LinkedIn, Pinterest en Twitter behoren tot ons pakket communicatiemiddelen.

Tool Com: klein genoeg om u nog ouderwetse service en diensten te leveren, en groot genoeg om service en diensten te leveren van deze tijd.