GEREEDSCHAP & EQUIPMENT
voor de professional en de veeleisende doe-het-zelverClenn The Toolman

Tool Com is leverancier van een breed programma speciaal gereedschap voor werkzaamheden aan de auto, motor en in de industrie.

Ons programma speciale gereedschappen hebben wij aangevuld met een complete serie handgereedschappen,  apparaten  en verbruiksartikelen bedoeld voor de  moderne werkplaats en garage. Producten die afgestemd zijn op de vraag uit de markt en voor een goede prijs kwaliteit.

Speciaal gereedschap
De vele nieuwe modellen en uitvoeringen van moderne auto’s en motoren vereisen speciale gereedschappen om moeilijke taken eenvoudig te maken bij een regelmatig onderhoud. Veelal is het tegenwoordig niet mogelijk, of tijdrovend werk om zonder speciaal geschikt gereedschap een klus te klaren. Diepliggende bougies vervangen, het terugstellen van vastzittende remzuigers, een nokkenas blokkeren bij een distributieriem vervangen, een koppeling centreren zijn allemaal werkzaamheden die met behulp van speciaal gereedschap sneller en eenvoudiger gaan.

Klantgericht
Een klantgerichte visie is de basis voor alle diensten en activiteiten van Tool Com.
Wij kennen geen moeilijke concepten. Samenwerking, vakkennis, gemak en het juiste aanbod voor een goede prijs en marge vormen de uitgangspunten in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Tool Com: klein genoeg om u nog ouderwetse service en diensten te leveren, en groot genoeg om service en diensten te leveren van deze tijd.