Grippaz wegwerp Nitril handschoenen

Als je eenmaal Grippaz hebt geprobeerd, ga je nooit meer terug naar gewone wegwerp nitril- of latexhandschoenen!

Tool Com heeft een nieuw high-tech nitril handschoenassortiment uit de Grippaz-serie in de webshop Gereedschapland.nl geïntroduceerd en is ervan overtuigd dat als je deze handschoenen hebt geprobeerd, je nooit meer terug zult gaan naar gewone nitril- of latexhandschoenen voor eenmalig gebruik.

Grippaz-handschoenen hebben alles te maken met grip en zijn voorzien van een uniek ‘visschub’-patroon op zowel interne als externe oppervlakken. Dit zorgt voor een hele directe en effectieve grip. Het patroon van de vis-schubben behoudt zijn vorm (en grip) wanneer uitgerekt.

Deze latexvrije handschoenen zijn ontworpen voor maximale vingergevoeligheid; eenmaal gedragen gedurende een paar minuten warmen ze zich op en vormen ze zich naar je hand, en voelen ze als een tweede huid. Ze zijn drie keer dikker dan standaard nitrilhandschoenen, wat zorgt voor een verhoogde perforatie- en scheurbestendigheid en een geweldige bescherming tegen olie en chemicaliën.
Grippaz gebruikt een speciaal samengestelde nitrilverbinding die een ongeëvenaarde grip biedt bij het hanteren van vet, olie, reinigingsmiddelen, oplosmiddelen en water.

GRIPPAZ Handschoenen

Het gebruik van Gripazz is een goede investering, omdat een paar handschoenen steeds opnieuw kunnen worden gedragen. Reinig ze eenvoudig met een reinigingsmiddel voor de werkplaats en hun chemische weerstand zorgt ervoor dat ze zo goed als nieuw blijven.

Grippaz-handschoenen zijn volledig siliconenvrij en vervaardigd in een siliconenvrije fabriek – de enige handschoenen die u in de werkplaats nodig hebt. Wilt u een touchscreen op uw telefoon of diagnostische apparatuur gebruiken? Geen probleem met touchscreen-vriendelijke Grippaz-handschoenen.

Nu online verkrijgbaar bij gereedschapland.nl in handige dozen van 50 stuks:
artikelnummers 37300 – Medium; 37301 – Large en 37302 – XLarge.

 

Toya gereedschappen: vele sterke merken onder één dak

Tool Com bv heeft met het Poolse TOYA S.A een nieuwe partner in professioneel gereedschap

TOYA profesioneel gereedschapHet is inmiddels 10 jaar geleden dat Polen deel werd van de Europese Unie. Juist in de tijd dat Tool Com ontstaan is. Polen wordt zich langzamerhand bewuster van zijn verbeterde positie in Europa en biedt de Nederlandse markt veel nieuwe mogelijkheden. Tool Com is van huis uit leverancier van Automotive producten maar door het online aanbieden van haar assortiment is de afzetmarkt uitgebreid naar de industrie en bouwsector. In deze ontwikkeling past de samenwerking met TOYA die een ruime keuze heeft in merken en producten uit verschillende sectoren. De specialisatie van Tool Com blijft gericht op speciale gereedschappen in de automotive branche.

TOYA S.A is een internationale leverancier van handgereedschappen en powertools. Met een duidelijke bedrijfsstrategie biedt Toya garantie voor winstgevendheid en ontwikkeling van de onderneming op een economisch verantwoorde manier. De werkwijze zorgt ervoor dat er voortdurend innovatieve producten op de markt komen, nieuwe markten worden aangeboord, en er steeds ontwikkeling blijft in hun strategie.

TOYA producten zijn synoniem met de hoogste kwaliteit professioneel gereedschap en unieke en individuele service voor de meest veeleisende klanten en de gebruikers.

Het bedrijf bestaat sinds 20 jaar en heeft haar oorsprong in Polen. Inmiddels is Toya een wereldwijd opererende onderneming, met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen en vertegenwoordigingen in Europa en Azië.

De aandelen van TOYA zijn in het bezit van enkele Poolse investeerders, die de unieke merken en ontwikkeling van het bedrijf garanderen.

De mogelijkheid om sterke merken te creëren zoals YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, Vorel, LUND EN TOYA is een belangrijke factor die TOYA onderscheidt van haar concurrenten. Meer dan 1.500 klanten zijn de merken inmiddels trouw en dit is het gevolg van de hoge kwaliteit, de goede service en garantie en de gekozen strategie.

TOYA groep heeft een professioneel logistiek netwerk, met inbegrip van moderne distributiecentra, verdeelpunten en hoge opslagcapaciteit in de magazijnen met meer dan 40 000 palletplaatsen. De efficiënte opslag en levering van goederen stelt de wereldwijde klantengroep in staat snel en flexibel zaken te doen.

Al twee decennia lang ligt de focus van het bedrijf op dynamische ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologieën, en dit garandeert ieder jaar weer goede cijfers voor zowel Toya als ook haar zakenpartners.

TOYA is uit op samenwerking voor de lange termijn en wil voldoen aan de behoeften van de klanten om samen succesvol te zijn naar de eindgebruiker.

TOYA biedt:

 • Goede prijs en kwaliteit verhouding in concurrerende producten.
 • Flexibele en duidelijke klantenservice.
 • Snelheid van levering en goede beschikbaarheid van de goederen.
 • Innovatie en continue op de markt brengen van nieuwe producten.

Veel sterke merken onder één dak:


Yato gereedschappen

 

 

Nieuwe instapmodel gereedschapwagen van Kraftwerk

Kraftwerk 1096, een nieuwe gereedschapswagen voor een aantrekkelijke prijs

Met de Kraftwerk 1096 gereedschapwagen uit de Junior Line serie  heeft het Zwitserse merk een naam hoog te houden in het leveren van compleet uitgevoerde gereedschapswagens tegen een aantrekkelijke prijs. Naast de modellen 1095  (7 laden en foam)  en 1097 ( 7 laden hardbox) is er nu ook deze 1096.  Deze dubbelwandig uitgevoerde gereedschapskar met 6 afsluitbare en volledig uitrekbare laden wordt geleverd met 3 laden vullende modules in hardbox uitvoering.

 

Kraftwerk 1096 online bestellenGevuld met 337 delen gereedschap

1 module 3/3 met een assortiment tangen pendrijvers en beugelzaag

1 module 3/3  met hamers, assortiment schroevendraaiers en ringsleutels

1 module 3/3 met assortiment stifsleutels, bitjes en dopsleutels

Met het 337-delige assortiment gereedschap heeft u voor elke klus de juiste tools. Het gereedschap is overzichtelijk ingedeeld in modules verdeeld over 3 laden. In totaal beschikt de gereedschapwagen over 6 laden.

 

 

Gegevens gereedschap wagen:

 • Inclusief 3 modules 3/3 lade indeling met 337 delig gereedschapset
 • 6 kogelgelagerde, voledig uittrekbare laden
 • Belastbaarheid iedere lade tot 20 kg
 • Centraal afsluitbaar
 • Materiaal: 0,9mm staalplaat geschikt voor zwaar gebruik
 • Oppervlakte grijs gepoedercoat (Pantone 432C) met cool-grijze (Pantone 6C) ladenblok
 • Totaal te belasten 150 kg
 • Wielen-Ø 125 mm, 2 bokwielen en 2 zwenkwielen met rem
 • Afmetingen (LxBxH): 678 x 405 x 925 mm
 • 2 Laden (LxBxH): 570 x 370 x 56 mm
 • 2 laden (LxBxH): 570 x 370 x 81 mm
 • 1 Lade (LxBxH): 570 x 370 x 106 mm
 • 1 Lade (LxBxH): 570 x 370 x 155 mm
 • Gewicht leeg: 39,0 kg
 • Gewicht inclusief. gereedschappen: 50,0 kg

Klik hier om deze nieuwe Kraftwerk gereedschapwagen voor een speciale introductieprijs online te bestellen >>

Kraftwerk Junnior Line gereedschap serie

 

 

 

 

Efficiency in uw werkplaats verhogen met Kraftwerk Mobilio

Mobilio het Modulaire werkplaats systeem van Kraftwerk

Dit nieuwe modulair system van Kraftwerk is de ultieme werkplek waarmee u de productiviteit en efficiency in uw werkplaats of garage aanzienlijk kan verhogen. Het Kraftwerk modulaire systeem is een zelfdragend inrichtingssysteem. Bevestiging aan de muur is niet nodig en zodoende kan dit dus overal geplaatst worden. Er is een 3 delig, 4 delig of 6 delig compleet systeem leverbaar. Ook de afzonderlijke delen, kasten, werkbladen, rolkasten, hoekstukken en de benodigde  verbindingssteunen en wanden zijn verkrijgbaar. Zelf uw ideale werkplek samen stellen is dan ook geen probleem.

Kraftwerk werkplaats systeemDe kogel gelagerde en volledig uitschuifbare lades zijn in verschillende lengtes en hoogtes verkrijgbaar. Wandkasten, staande kasten met verschillende planken of onderkasten met 4 of 5, 8 of 9 laden in combinatie met een rolkast met 7 laden en een stevig multiplex houten werkblad van 35 mm dik maken dit nieuwe Mobilio systeem een ideale werkplek.

 

De Kraftwerk gereedschap modules Completo ( 4900 hardbox serie), Completo EVA (4902 foam serie) en de Completa EVA3 (4903 foam serie) zijn te combineren met dit nieuwe werkplaatsysteem.

 

Samenwerken in Zeewolde

Interview met Tool Com in BusineZz;
het magazine van Zeewolde Zakelijk

Samenwerken in Zeewolde
Het is in Zeewolde goed ondernemen en dat kunt u lezen in de artikelen over Tool Com en collega ondernemers uit Zeewolde zelf.

AfBusineZz magazine van Zeewolde Zakelijk gelopen woensdag 2 maart 2016 was de presentatie van de Zeewolde Zakelijk Businezz in Eemhof Beachclub.

BusineZz, het magazine van Zeewolde Zakelijk richt zich op de ondernemer die zich oriënteert op een nieuwe vestigingslocatie voor zijn/haar bedrijf.  In dit prachtig magazine voor ondernemers worden de uitgebreide mogelijkheden van ondernemen in Zeewolde getoond en worden er op creatieve manier tal van aansprekende bedrijven gepresenteerd.

Voor werken en samenwerken in Zeewolde kijk op de website van Zeewolde Zakelijk / of op de Facebook pagina.

 

CTEK CT5 Powersport acculader

CTEK  CT5 Powersport acculader

De CTEK CT5 Powersport acculader is een volledig automatische, microprocessor gestuurde en CAN-bus compatible lader. Voor het opladen van kleine en normaal formaat 12 V standaard loodaccu’s en al onderhoudsvrije gel en AGM accu’s (VRLA), van 1,2 Ah tot 85 Ah, zoals bijvoorbeeld gebruikt in scooters, motoren en lichtere auto’s.

CTEK CT5 Powersport acculader De CTEK Powersport acculader & -onderhoudslader is een praktische en gebruiksvriendelijke lader met een gemakkelijk te begrijpen display. Hij is vonkvrij, beschermd tegen omgekeerde polariteit en kortsluitingbestendig, Wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

* Check (Controleren)
* Charge (Opladen)
* Care (Onderhouden – druppeladen)
* Auto: Volautomatisch voor optimaal opladen
* AGM, EFB: Voor alle AGM- en EFB-loodzuuraccu’s

Het hele proces van batterij testen, het opladen en het onderhoud is eenvoudig om toezicht te houden op de eenvoudig te lezen LED-display. De CT5 Powersports is spatwaterdicht en stofdicht (IP65), veilig en eenvoudig te bedienen, vonk-vrij, omgekeerde polariteit beschermd en kortsluiting-proof.​

Technische gegevens:

 • Volt  12 V
 • Ingang  220–240VAC, 50–60Hz, 0.3A
 • Drainlekstroom  Minder dan 1.5 Ah/maand
 • Uitgang  2.3 maximaal, NORMAL 14.4V, AGM, 14.7V, RECOND 15.8V,
 • Omgevingstemperatuur  20°C tot +50°C (-4°F tot +122°F)
 • Soorten accu’s  12V Pb, WET, MF, GEL, AGM, CA/CA alle loddszuur
 • Accuvermogen  5-25Ah
 • Isolatieklasse  IP65
 • Geschikt voor motorfietsen zoals BMW die canbus technologie gebruiken

Gereedschapkoffer van Kraftwerk: De 1050

Een moderne gereedschapkoffer – een moderne mobiele werkplaats!

Een geheel nieuwe, zeer robuuste Kraftwerk ABS gereedschapkoffer gevuld met professioneel gereedschap uit de Junior Line. De koffer is voorzien van een handige draaggreep maar kan ook over de schouder gedragen worden met behulp van een stevige, gepolsterde gordel. Met een gewicht van 14,5 kg en  afmetingen van ca. 43,3 x 32,3 x 15 cm is deze koffer handig en flexibel in gebruik en heeft u altijd het geschikte gereedschap bij de hand.

 • Praktische Kraftwerk ABS schalen koffer
 • Compact en draagbaar
 • Zeer uitgebreid gereedschapset van 228 delen
 • Geschikt voor de professionele vakman of de veeleisende doe-het-zelver
 • ABS-Koffer met aluminium frame
 • Bescherming op de hoeken
 • Comfortabele draagriem
 • Afmetingen (LxBxH): 433 x 323 x 149 mm
 • Gewicht 14,5 kg
 • Online bestellen klik hier >>

Kraftwerk 1050