Yato Tools

Yato – Kwaliteit volgens de moderne technologie

Yato handgereedschap is vrij nieuw op de Nederlandse markt. Duurzaamheid, perfectie in uitvoering, uitstekende materialen en hoogwaardig staal zijn de belangrijkste technische kenmerken van YATO producten. Een compleet programma gereedschappen voor de moderne werkplaats, de bouw en industriële toepassingen en ook klein tuinonderhoud. Handgereedschappen en ook pneumatische gereedschappen van Yato worden ook met succes gebruikt door specialisten uit vele gebieden in de industrie. Door de unieke duurzaamheid van de materialen en de juiste prijs-kwaliteit verhouding van YATO tools vindt deze ook zijn weg in de zware industrie en bij vele technische diensten.

Yato – handgereedschap voor professionals

Yato handgereedschapHet merk Yato is in veel landen bekend om de hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Het gereedschap ziet er goed uit, voelt goed aan door het moderne ontwerp en kenmerkt zich door continue vernieuwing.  Het gereedschap wordt over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen partners en onder een zeer strikte kwaliteitscontrole. Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de prioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor professionals.

Het bedrijf is een onderdeel van TOYA,  bestaat sinds 20 jaar en heeft haar oorsprong in Polen. Inmiddels is Yato een wereldwijd opererende onderneming, met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen en vertegenwoordigingen in Europa en Azië.

TOYA groep heeft een professioneel logistiek netwerk, met inbegrip van moderne distributiecentra, verdeelpunten en hoge opslagcapaciteit in de magazijnen met meer dan 40 000 palletplaatsen. De efficiënte opslag en levering van goederen stelt de wereldwijde klantengroep in staat snel en flexibel zaken te doen.

Al twee decennia lang ligt de focus van het bedrijf op dynamische ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologieën, en dit garandeert ieder jaar weer goede cijfers voor zowel Toya als ook haar zakenpartners.

Toya is uit op samenwerking voor de lange termijn en wil voldoen aan de behoeften van de klanten om samen succesvol te zijn naar de eindgebruiker.

 

YATO biedt:

  • Goede prijs en kwaliteit verhouding in concurrerende producten.
  • Flexibele en duidelijke klantenservice.
  • Snelheid van levering en goede beschikbaarheid van de goederen.
  • Innovatie en continue op de markt brengen van nieuwe producten