TOYA S.A is een internationale leverancier van handgereedschappen en powertools. Met een duidelijke bedrijfsstrategie biedt Toya garantie voor winstgevendheid en ontwikkeling van de onderneming op een economisch verantwoorde manier. De werkwijze zorgt ervoor dat er voortdurend innovatieve producten op de markt komen, nieuwe markten worden aangeboord, en er steeds ontwikkeling blijft in hun strategie.

TOYA producten zijn synoniem met de hoogste kwaliteit professioneel gereedschap en unieke en individuele service voor de meest veeleisende klanten en de gebruikers.

Het bedrijf bestaat sinds 20 jaar en heeft haar oorsprong in Polen. Inmiddels is Toya een wereldwijd opererende onderneming, met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen en vertegenwoordigingen in Europa en Azië.

De aandelen van TOYA zijn in het bezit van enkele Poolse investeerders, die de unieke merken en ontwikkeling van het bedrijf garanderen.

De mogelijkheid om sterke merken te creeren zoals YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, Vorel, LUND EN TOYA is een belangrijke factor die Toya onderscheidt van haar concurrenten. Meer dan 1.500 klanten zijn de merken inmiddels trouw en dit is het gevolg van de hoge kwaliteit, de goede service en garantie en de gekozen strategie.

TOYA groep heeft een professioneel logistiek netwerk, met inbegrip van moderne distributiecentra, verdeelpunten en hoge opslagcapaciteit in de magazijnen met meer dan 40 000 palletplaatsen. De efficiënte opslag en levering van goederen stelt de wereldwijde klantengroep in staat snel en flexibel zaken te doen.

Al twee decennia lang ligt de focus van het bedrijf op dynamische ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologieën, en dit garandeert ieder jaar weer goede cijfers voor zowel Toya als ook haar zakenpartners.

Toya is uit op samenwerking voor de lange termijn en wil voldoen aan de behoeften van de klanten om samen succesvol te zijn naar de eindgebruiker.

TOYA biedt:

  • Goede prijs en kwaliteit verhouding in concurrerende producten.
  • Flexibele en duidelijke klantenservice.
  • Snelheid van levering en goede beschikbaarheid van de goederen.
  • Innovatie en continue op de markt brengen van nieuwe producten.

Veel sterke merken onder één dak:

Yato gereedschappen

 

 

Yato – Kwaliteit volgens de moderne technologie
Duurzaamheid, perfectie in uitvoering, uitstekende materialen en hoogwaardig staal zijn de belangrijkste technische kenmerken van YATO producten. Een compleet programma gereedschappen voor de moderne werkplaats, de bouw en industriële toepassingen en ook klein tuinonderhoud.

Handgereedschappen en ook pneumatische gereedschappen van Yato worden ook met succes gebruikt door specialisten uit vele gebieden in de industrie. Door de unieke duurzaamheid van de materialen en de juiste prijs-kwaliteit verhouding van YATO tools vindt deze ook zijn weg in de zware industrie en bij vele technische diensten.

Yato – handgereedschap voor professionals
Het merk Yato is in veel landen bekend om de hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Het gereedschap ziet er goed uit, voelt goed aan door het moderne ontwerp en kenmerkt zich door continue vernieuwing. De handgereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen partners en onder een zeer strikte kwaliteitscontrole. Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de prioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor een gebruik door professionals.

Power Up – Electrische en accu gereedschappen voor de veeleisende doe-het-zelver. Een breed assortiment in een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Accuboormachines, boormachine, boorhamer, haakse slijpers, stiftslijpers, heteluchtpistolen, polijst en poetsmachines, lijmpistolen, soldeer en lasapparaten en waterpompen zijn een kleine greep uit het brede assortiment.

Vorel – Gereedschappen voor een goede prijs en geschikt voor hobby en thuisgebruikers die niet dagelijks gebruik maken van het gereedschap. Het programma bestaat uit handgereedschap, electrische- en meetgereedschappen, en auto accessoires.

STHOR – Moderne en veel gebruikte electrische gereedschappen en producten voor thuisgebruik en hobbyisten. Goede prijs, een goed ontwerp een een juiste balans in prijs en kwaliteit. Boormachines, slijpers, heteluchtpistolen, polijst en poetsmachines, lijmpistolen, soldeerapparatuur, stofzuigers, maar ook booortjes en slijpschijven zijn een kleine greep uit het brede assortiment.

FLO – Electrische en accu gereedschappen, voor de veeleisende tuinier. Veel gebruikte producten en gereedschappen voor licht tuinonderhoud zoals scheppen, harken, schoffels, waterslangen en sproeiers, scharen en zagen maar ook benzine heggenscharen en maaiers behoren tot het programma.

FALA – Een uitgekiend programma producten voor in de moderne badkamer of doucheruimte. Kranen, wc brillen, slangen, aansluitmateriaal, douchekoppen, badkamer meubelen en accessoires naast sanitaire gereedschappen.