Mechanix Wear : Gereedschap dat past als een handschoen.

Tool Com is een geautoriseerde leverancier – distribiteur- van Mechanix Wear handschoenen. Wij leveren deze ook online via de webshop Gereedschapland.nl.

Wij houden een speciaal geselecteerd programma van Mechanix op voorraad. De meest populaire items uit het brede Mechanix Wear assortiment, waaronder speciale handschoenen voor de Automotive- en industriebranche en speciale sectoren zoals auto-, fiets en motorsport.

Mechanix Wear handschoenen

Mechanix Wear handschoenen

Handschoenen van Mechanix Wear beschikken over een strakke, perfecte pasvorm, waardoor ze aanvoelen als een tweede huid. Met een Mechanix Wear handschoen is het toch mogelijk kleine onderdelen zoals boutjes en moertjes goed beet te pakken.

Technologisch geavanceerde materialen als water- en olieafstotend kunstleer zorgen voor een optimale bescherming en maximaal comfort in combinatie met een hoge slijtvastheid en een goede grip op gereedschap. Mechanix Wear handschoenen zijn bovendien uitwasbaar, zodat de gebruiker altijd schoon en netjes aan het werk kan!

The Original van Mechanix Wear

The Original is de meest all-round handschoen van Mechanix. Geschikt voor allerlei toepassingen. The Original wordt bijvoorbeeld binnen defensie veel gebruikt door militair personeel dat hoge eisen stelt aan hun uitrusting. Een handschoen die ook voor de monteur in de garage of industriele werkplaats een goede keuze is. Ook is de Original ideaal voor sporten zoals Crossfit, Mountainbike en andere actieve trainingsvormen in wat koudere omstandigheden.

De Mechanix The Original handschoen zit als gegoten, met een ongeëvenaarde pasvorm. Het duurzame synthetische leer is anatomisch op maat gemaakt voor je handpalm en biedt een langere levensduur en optimaal gevoel bij het hanteren van bijvoorbeeld gereedschap. Je handen blijven koel, droog en comfortabel door het vochtafvoerende TrekDry® materiaal. Voorzien van stevige nylon ophanglus aan de binnenzijde van de pols.