lasertools

Laser Tools is een specialist in autogereedschap

Het merk Laser Tools is in veel landen bekend om de hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Het gereedschap ziet er goed uit, voelt goed aan door het moderne ontwerp en kenmerkt zich door continue vernieuwing. Naast eigen productie in Sheffield ( UK) wordt het gereedschap over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen partners en onder een zeer strikte kwaliteitscontrole. Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de prioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor automotive professionals.

Laser Tools autogereedschap wordt geleverd door Tool Com in Nederland. De vele nieuwe modellen en uitvoeringen van moderne auto’s vereisen speciale gereedschappen om moeilijke taken eenvoudig te maken bij regelmatig onderhoud. Veelal is het tegenwoordig niet mogelijk, of tijdrovend werk om zonder speciaal geschikt gereedschap een klus te klaren. Diepliggende bougies vervangen, het terugstellen van vastzittende remzuigers, een nokkenas blokkeren bij een distributieriem vervangen, een koppeling centreren; allemaal werkzaamheden die met behulp van speciaal gereedschap sneller en eenvoudiger gaan. Laser Tools een specialist op het gebied van autogereedschap en speciale gereedschappen . Men heeft dit programma aangevuld met een complete serie algemene gereedschappen die afgestemd zijn op de vraag uit de markt en voor een goede prijs kwaliteit verhouding geleverd kunnen worden.

In het  Laser Tools autogereedschap programma treft u de volgende groepen aan:

  • Algemeen handgereedschap
  • Speciale Bits
  • Speciale automotive handgereedschappen
  • Automotive service gereedschap – auto service gereedschap
  • Automotive timingtools – auto tijd afstelgereedschap
  • Automotive werkplaats apparatuur
  • Car Connect – gebruiksartikelen voor in- en om de werkplaats
  • Motorfiets gereedschap

Laser Tools autogereedschap

Laser Tools, een innoverend merk in gereedschapsland heeft meer dan 5000 producten voor de professionele vakman en enthousiaste doe-het-zelver. Men loopt voorop in productontwikkeling en biedt uitstekende service en technische ondersteuning voor zowel de wederverkoper als ook de eindverbruiker in Nederland. Er wordt veel aandacht geschonken aan verpakkingsmateriaal, (toonbank)displays en kennisopbouw om de verkoop te ondersteunen. Laser Tools is net als de zusterbedrijven Gunson (Classic Tools), Eldon ( Distributie sets – Timing Tools) en Power Tec ( Schadeherstel gereedschap) onderdeel van The Tool Connection uit Engeland.