Kraftwerk gereedschapwagens

De Kraftwerk gereedschapwagens zijn zeer compleet uitgevoerd. Door de ruime keuze in gereedschap en modules zijn ook lege karren samen te stellen naar eigen wens en specialisatie. Geschikt voor het lichtere werk zoals reparaties aan mountainbikes of electrische fietsen, werkzaamheden aan auto’s en motorfietsen, maar ook voor het zwaardere werk zoals bijvoorbeeld het sleutelen aan vrachtwagens en agrarische voertuigen.
Kraftwerk gereedschapwagens Junior LIne

Alle Kraftwerk gereedschapwagens zijn dubbelwandig en daardoor steviger en stabieler. Alle laden zijn centraal afsluitbaar door middel van een sleutel, en per lade te vergrendelen. De lades zijn voorzien van kogellagers, volledig uitschuifbaar, en voorzien van handgreeplijst met mogelijkheden voor beschrijving van de inhoud. Voorzien van  2 vaste en 2 zwenkwielen, met rem.

Voor beginner en de ervaren sleutelaar
De Kraftwerk Junior Line, met de modellen 1095, 1097, 2905 en 2907 was al in de kleur zwart verkrijgbaar. Naast de vertrouwde rode kleur is de Completo gereedschapwagen serie nu ook uitgebreid in de kleur zwart. Niet alleen de kleur is uitgebreid maar ook zijn er tal van nieuwe modellen. Een stevige solide uitvoering met RVS bovenblad, een extra brede uitvoering, of een model gereedschapkar met zijdeuren. Ons programma in Kraftwerk biedt voor elk wat wils.Kraftwerk Gereedschapwagens HighTech

Gereedschap in hardbox of in sterk EVA foam
Het gebruik van modules is een groot voordeel. Niet alleen maakt het de gereedschapkar overzichtelijk en georganiseerd. Ook maakt het u als gebruiker eenvoudig in te stappen. U kunt beginnen met een basis set met veel gebruikte gereedschappen en dit langzamerhand uitbreiden met een serie speciale gereedschappen.

Zelf samenstellen, een instapmodel of een complete inrichting
Gereedschapwagens leeg, die u zelf kunt samen stellen of gevuld met een basis set tot en met bomvol gevulde uitvoeringen. Kraftwerk biedt een ruime keuze in gereedschap en de meest gebruikte professionele gereedschappen zijn verkrijgbaar in een handige, overzichtige module. De langst verkrijgbare en meest uitgebreide serie modules is de 4900 Completo in hardbox. Hiervan gaan er 3 naast elkaar in één lade bij een normale breedte, en 5 bij een extra brede uitvoering gereedschapwagen. Dit geldt ook voor de nieuwe 4903 serie. echter deze is niet uitgevoerd in hard kunststof maar in EVA Foam. De 4903 Hightech Racing serie heeft tevens een toplaag in Carbon Look die past bij de zwarte Kraftwerk gereedschapwagens en nieuwe 4903 serie gereedschapkoffers.

Kraftwerk gereedschap modules

Ook in EVA foam uitgevoerd zijn de lade-vullende modules uit de 4902 serie. Met sets van 4 of 6 modules heeft u gelijk een goede gevulde kar. EVA is een zacht, flexibel maar heel taai, UV- en weerbestendig, isolerend, licht van gewicht en slijtvast materiaal. Dit maakt EVA ten opzicht van het bekende PVC en rubber een veel effectiever en duurzamer materiaal. Een product van het materiaal EVA heeft zowel aan de buiten- als binnenkant dezelfde eigenschappen. Als het materiaal EVA scheurt/breekt, neemt de binnenkant ook géén vocht op. Dit alles garandeert dat lang en plezierig gebruik.

Kraftwerk helpt uw werk beter organiseren
Voor de gereedschapwagens zijn ook tal van handige hulpjes verkrijgbaar in onze webshop; papierrolhouders, blik of spuitbushouders, handige doppen-of gereedchaphouders. Alles om uw werk nog beter in te richten.