Kraftwerk

Tool Com: Sterk in Kraftwerk

Kraftwerk gereedschap wordt geleverd door  bedrijf en de Groep KRAFTWERK Europa AG dat is opgericht in 1979. De belangrijkste activiteiten van KRAFTWERK Europa AG zijn het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de invoer, de uitvoer, de marketing en de distributie van gereedschappen van uitstekende kwaliteit voor professioneel en industrieel gebruik.

Tool Com is Sterk in Kraftwerk Gereedschap

KRAFTWERK Europa AG is de eigenaar van het geregistreerde KRAFTWERK® industriële gereedschappenmerk wereldwijd, dat tegenwoordig in elk Europees land en ook in Azië bekend is. KRAFTWERK verkoopt ook andere merken gereedschappen. Vanwege het talent voor innovatie, is KRAFTWERK Europa AG houder van verscheidene geregistreerde octrooien en auteursrechten door heel de wereld. De handgereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen, ISO-Verklaarde installaties met strikte kwaliteitsbeheersing door KRAFTWERK Europa AG eigen personeel.

KRAFTWERK producten worden verdeeld door officiële dealers zoals Tool Com bv (en Gereedschapland.nl) aan de automobiele (ook motorfiets)  en algemene industrie Ook is Kraftwerk geliefd bij een groot aantal doe-het-zelvers, die veel eisen stellen aan hen gereedschap en toch ook een redelijke prijs willen betalen.