Hazet gereedschap, Duits en degelijk

Hazet gereedschapHazet werd opgericht in het jaar 1868 door Hermann Zerver. De naam HAZET  is ontstaan uit de initialen van de stichter. De  “H” (Ha) van Hermann en “Z “(ZET) van Zerver. De vijfde generatie van de familie heeft momenteel de leiding over het Duitse bedrijf.  Vanuit de fabriek in Remscheid wordt naar meer dan 100 landen gereedschap gedistribueerd.

Goed gereedschapHazet Gereedschap behoort tot een van de officiële leveranciers van de autosportafdeling van Porsche. Weinig merken zijn zo succesvol in de autosport als Porsche. Een ideale combinatie dus. Hazet gereedschap wordt veel gebruikt in garages en werkplaatsen door professionals.  Inmiddels heeft ook de veeleisende doe-het-zelver het merk gereedschap gevonden. Het grote assortiment bestaat uit dopsleutels, schroevendraaiers, gereedschapswagens, werkbanken en veel speciaal gereedschap, met name automotive gereedschap.

Gereedschap van Hazet voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Hazet maakt gereedschap voor de industrie, elektrotechniek, bestel- en vrachtwagens, landbouwmachines, motorfietsen en natuurlijk voor personenauto’s. Voor deze laatste groep stelt Hazet gereedschapsets samen die specifiek zijn toegespitst op een automerk.

Tool Com bv is officieel dealer van Hazet. In de showroom en in ons magazijn treft u een groot assortiment producten van Hazet gereedschap aan .

Hazet gereedschap is direct en eenvoudig online te bestellen via Gereedschapland.nl