Werkschoenen van DIADORA; functioneel en stijlvol

Bij veel werkzaamheden is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. De juiste werkschoenen verminderen het risico op letsel door stoten, beknelling en/ of pletten door vallende voorwerpen. Er zijn veiligheidsschoenen voor specifieke toepassingen. Zo is er schoeisel dat statische elektriciteit afvloeit, schoenen die extra bescherming bieden tegen hele hoge of juist lage temperaturen. Werkschoenen van DIADORA voldoen aan de vereiste Europese CE normen., die de werkschoenen volgens veiligheidseisen in categorieën opdeelt.

De werkman/ -vrouw vandaag de dag wil en kán er ook goed uitzien, zonder funtionaliteit uit het oog te verliezen!

DIADORA is een Italiaans kleding- en schoenenmerk met oog voor design en techniek. UTILITY DIADORA is speciaal in het leven geroepen voor werkkleding en werkschoenen. Bij UTILITY DIADORA is de jarenlange ervaring in de sport overal terug te vinden. UTILITY DIADORA is de enige aanbieder van werkschoenen en veiligheidsschoenen met de originele, unieke ademende techniek van GEOX-technologie.

Goede veiligheidsschoenen zijn van groot belang. “gemiddeld zet een monteur zo’n 18.000 stappen per dag. Een optimaal gevormde werkschoen van soepel en licht materiaal, voorkomt lichamelijke klachten en vermoeiing.” Ook de werkplaatsproductiviteit vaart er dus wel bij.