CTEK heeft speciaal aangepaste acculaders voor bedrijfsvoertuigen en 24 volt systemen, ontworpen met het oog op meer efficiency en betrouwbaarheid voor de transportbranche.

De ontwikkeling van zware transportvoertuigen houdt gelijke tred met de introductie van meer apparaten en veel nieuwe voorzieningen voor meer reiscomfort. Voertuigen worden gestart en uitgezet met hoge-frequentiesignalen en de elektronica werkt door wanneer de motor niet draait. Het komt steeds vaker voor, dat accu’s te weinig vermogen hebben. Dure noodhulp behoort inmiddels bijna tot de dagelijkse routine van transportbedrijven.

Als we eraan denken dat een nieuwe accu algauw meer dan 400 euro kost en dat ook noodhulp niet bepaald goedkoop is, wordt al snel duidelijk dat de juiste acculader veel tijd en geld kan besparen. Betrouwbare aflevering is een andere vitale factor die baat kan hebben bij de beschikbaarheid van de juiste acculader.

CTEK heeft speciaal aangepaste acculaders voor transportvoertuigen en 24 volt systemen, die zijn ontworpen om het opladen gemakkelijk en praktisch te laten verlopen. U kunt zde acculaders probleemloos aansluiten en afkoppelen, de kabels zijn lang genoeg om een stopcontact te bereiken en het systeem werkt zowel met vast gemonteerde-, als accu’s voor mobiele systemen.

Alle zware bedrijfsvoertuigen hebben goede acculaders nodig. Omdat de vereisten niet altijd dezelfde zijn, biedt CTEK de veiligste en meest effectieve oplossingen voor elke behoefte.