Ctek acculader voor uw klassieke motorfiets

Sommige mensen gebruiken afwisselend hun motor en hun auto; anderen laten hun motoren staan gedurende de wintermaanden of bij nat weer, wanneer regen, ijs of andere slechte wegcondities gevaar opleveren. Als u uw motor gebruikt voor recreatie, staat die maar al te vaak stil, omdat u door uw werk of gebrek aan vrije tijd niet zo vaak kunt gaan rijden als u wel wilt. Veel te vaak word je daardoor als motorbezitter geconfronteerd met lege accu’s, iets wat je altijd pas ontdekt wanneer je het stof van de motor hebt gewist om ermee te gaan rijden. Moderne motoren zijn uitgerust met veel elektronica die veel zorg behoeft. Het is daarom goed, de juiste acculader te kiezen. Ctek is een uitstekende keuze als het gaat om een lader voor uw motorfiets.

XC 0.8 De acculader voor een 6 volt accu
Als u een motor of scooter met een 6V accu bezit, is het misschien wel een model dat als een klassieker wordt beschouwd. Ctek is één van de weinige fabrikanten dat werkelijk veilige en betrouwbare CTEK XC 0.8 de acculader voor 6 volt accu’s aanbiedt. Klassieke motoren en scooters worden vaak alleen voor recreatie gebruikt en staan daardoor gedurende langere periodes ongebruikt in de garage. In een kouder klimaat moet daarbij ook aan de seizoenaspecten worden gedacht. In beide gevallen kan een goede accu-onderhoudslader van groot voordeel zijn. Niet alleen waar het gaat om starten, maar ook om ervoor te zorgen dat de accu een maximale levensduur heeft met behoud van het volledige vermogen.

Ctek voor uw klassieke motorfiets Ctek acculader of druppellader voor Ducati Ctek acculader voor Kawasakie motorfietsCtek acculader voor Triumph