Car Connect

Connect voor (bijna) alles wat een moderne werkplaats of garagebedrijf regelmatig verbruikt.

Connect Workshop Consumables biedt een zeer uitgebreid assortiment werkplaats verbruiksartikelen die geschikt zijn voor eindverbruikers en wederverkopers in verschillende branches. Bekledingsclips, tapes, slangen, lampen, klemmen, bouten, moertjes, ringen, lijmen, kitten, bandenvet, wiellood, stekkers en pluggen, papier en handreiniger.  Kortom alles wat een moderne werkplaats of garagebedrijf regelmatig verbruikt.

Connect verbruiksartikelen

Connect Workshop Consumables, een innoverend merk in gereedschapsland heeft meer dan 4000 producten voor de professionele vakman en enthousiaste doe-het-zelver. Men loopt voorop in productontwikkeling en biedt uitstekende service en technische ondersteuning voor zowel de wederverkoper als ook de eindverbruiker in Nederland. Er wordt veel aandacht geschonken aan verpakkingsmateriaal, (toonbank)displays en kennisopbouw om de verkoop te ondersteunen.

Connect Workshop Consumables is net als de zusterbedrijven Laser Tools (speciaal gereedschap), Gunson (Classic Tools), Eldon ( Distributie sets – Timing Tools) en Power Tec ( Schadeherstel gereedschap) onderdeel van The Tool Connection uit Engeland.
Het  Connect assortiment is verkrijgbaar via onze webshop,  verdeelpunten en dealers.