BGS Garage actie
BGS Technic KG, een traditioneel Duits familiebedrijf en al 50 jaar lang leverancier van een compleet programma speciale automotive-gereedschappen en lichte equipment voor de moderne werkplaats, de bouw en industriële toepassingen.

Het BGS programma is gericht op de professional die er zeer intensief gebruik van maakt, maar is ook bestemd voor de enthousiaste doe-het-zelver die hoge normen stelt op de momenten dat dit nodig is.

GBGS autogereedschapereedschappen van prima kwaliteit voor een redelijke prijs
De belangrijkste activiteiten van BGS Technic zijn de ontwikkeling, import en export, de marketing en de distributie van gereedschappen van prima kwaliteit.  De handgereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen, ISO-Verklaarde installaties met strikte kwaliteitsbeheersing.  Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de hoofdprioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor een breed gebruik.

De relatie tussen BGS en Tool Com gaat ver terug. Meer dan 2000 producten uit het omvangrijke BGS programma leveren wij uit eigen voorraad.  En dit aantal groeit wekelijks.  Mocht er onverhoopt iets uitverkocht zijn dan leveren wij weer vlot het product na door onze korte aanlevertijden.

Naast de dikke product catalogus verschijnt 2 x per jaar een folder vol met producten voor de werkplaats tegen een speciale actieprijs. In deze categorie van Gereedschap.Online treft u de producten aan van deze “Garage actie BGS“.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wederverkoop, Engelse- of Duitstalige catalogus, kwantumprijzen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

De speciale Nederlandstalige editie van de BGS Garage en werkplaats catalogus 2022/2023 is uit.
Klik hier om deze aan te vragen >>