Compac

Compac garagekrikken geen compromissen als het gaat om de kwaliteit

Het Deense merk Compac staat voor degelijkheid, garantie, kwaliteit en innovatie en blijft zijn equipment ontwikkelen naar de Compac garagekrikkenveelseisen wensen van het huidige wagenpark.

Compac produceert al sinds 1946 hydraulische producten van hoge kwaliteit. De ervaren technische medewerkers van Compac halen alles uit de kast om uitstekende kwaliteit te waarborgen en daarmee voor tevreden klanten te zorgen.

Uniek kwaliteitssysteem

Compac werkt met een uniek kwaliteitssysteem dat is geïnspireerd op de Japanse benadering van kwaliteit. Het strenge kwaliteitssysteem gaat in op zowel de kwaliteitsgerichtheid als de persoonlijke verantwoordelijkheid van iedereen die bij het productieproces betrokken is.Compac werkplaatskraan

Uitstekende basismaterialen

De hydraulische componenten van Compac worden in eigen beheer vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen. Belangrijke basismaterialen, zoals de speciale hydraulische buizen, afdichtingen, kleppenblokken, enz., worden uitsluitend ingekocht bij gerenommeerde leveranciers. Compac produceert al sinds 1946 en sluit geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van de essentiële basismaterialen die in haar hydraulische systemen worden verwerkt.